Hotel Zaandijk, ristorante Il Mulino (filmpje)

Twee weken geleden konden we melden dat het terras van het voormalige restaurant D’ Vijf Broers in Zaandijk weer open was.

Het hotel heeft nu ook officieel een naam (Zaandijk) en ook het restaurant staat nu op de kaart: Il Mulino (wij gokken dat dat Italiaans voor ‘de molen’ is).

Gisteren brachten wij het restaurant een bezoekje. Bedrijfsleider Arman vertelde dat iedereen welkom is, maar dat ze proefdraaien en dat er nu en dan nog wel wat kinderziektes naar boven komen. Ook is hij naarstig op zoek naar personeel (je mag hem bellen 0634082456).

UPDATE: op 23 juli 2018 is de horeca exploitatievergunning verleend, tot 5 september kan bezwaar worden aangetekend.

In april 2015 ging D’ Vijf Broers failliet, de nieuwe eigenaar betrok in 2016 zelf het pand en liet er appartementen boven bouwen. In mei van 2018 werd er verbouwd. Het terras en het restaurant kwamen weer terug. De menukaart vermeldt vooral pizza’s en pastagerechten.

De ingang aan de Lagedijk is verdwenen, de nieuwe zaak heeft nu officieel de namen van hotel en restaurant op de gevel. De foto’s werden gemaakt door Ad van den Berg.

Deel dit artikel:

3 reacties op Hotel Zaandijk, ristorante Il Mulino (filmpje)

  1. Nico de Haan schreef:

    Ik snak naar een restaurant met goede authentieke Italiaanse pasta gerechten… ga ik zeker een keer proberen 🙂

    Success met opstarten.

  2. Vethaak schreef:

    Hallo afgelopen zondag hier gegeten maar een fles rosé voor € 24;50 is echt teveel gevraagd en de cappuccino , is echt niet goed voor Italiaanse begrippen koffie met water veel te duur pizza was goed .

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *