Terras en hotel terug aan Lagedijk (Hotel Zaandijk)

Koffie (of pizza / pasta) met uitzicht op de Zaanse Schans? Het kan weer!

In april 2015 ging D’ Vijf Broers failliet, de nieuwe eigenaar betrok in 2016 zelf het pand en liet er appartementen boven bouwen.

In mei van dit jaar constateerden de buren weer bouwactiviteiten. De gemeente kon overigens geen informatie verstrekken over de nieuwe horeca.

Het terras en het restaurant zijn weer terug. De menukaart vermeldt vooral pizza’s en pastagerechten.

De ingang aan de Lagedijk is verdwenen, en een naam heeft de nieuwe zaak nog niet op de gevel. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel vermeldt “Hotel Zaandijk” (gevestigd in Warder, Warder 179).

Op Booking.com krijgt het hotel een 8,3 van de 6 gasten die er sinds eind mei geslapen hebben, prijzen van € 49 tot €98.

De beoordelingen variëren:

“geen ontbijt, geen Nederlands sprekend personeel. douche spoot uit alle kanten water op nacht 1, nacht 2 had ik geen warm water, al met al geen super ervaring. kamer te warm en geen airco.”

“ik was een van de eerste gasten van het hotel en men was erg behulpzaam”

Deel dit artikel:

2 reacties

  • Guus

    Wij dronken daar 2espresso en een spa en moesten 11 euro afrekenen!
    Zelfs in Amsterdam hebben we dit nooit betaald.

  • S. van der Linden

    Hotel niet heen gaan. Bij aankomst was het toilet kapot. Het slot van deur van de kamer bleef “ratelen” kon niet met het pasje. Toilet was smerig evenals douche gordijn. Hoeken van de bedden kapot. Gordijnen die half van de rails hingen. Verf welke van de badkamerdeur bladderd. Kortom slecht onderhouden en nog niet ééns 1 ster waardig. Schandalig dat men zo’n kamer durft te verhuren! Manager werd gebeld maar gooide bij een tweede belletje de voicemail erop. Wij hebben de kamer geweigerd en zijn maar weer naar huis gereden.

    Pluspunt: de eigenaren van het restaurant. Aardige mensen die begrijpen dat je mensen niet in zo’n kamer kan laten slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *