HSB Bouw uit Volendam en AZ maakten vanmiddag bekend dat HSB bij de aanbesteding voor het AFAS Trainingscomplex in Zaanstad het beste uit de bus is gekomen. Zij gaan het complex bouwen.

AZ wil de jeugd medio september op het complex onder te brengen. Inmiddels zijn de werkzaamheden in de Kalverhoek begonnen.

HSB Bouw is trots op het winnen van de aanbesteding voor de bouw van het nieuwe trainingscomplex van AZ”, reageert Directeur André Vos. “Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Kenmerkend is de no-nonsense cultuur, die prima aansluit bij de kernwaarden van AZ. HSB Bouw is een erkend leerbedrijf en is maatschappelijk betrokken bij de regio en het verenigingsleven. Ook voetbal ligt ons na aan het hart.”

HSB AZ

 

“We zijn erg tevreden met de overeenkomst met HSB Bouw”, reageert AZ’s Directeur Algemene Zaken Robert Eenhoorn. “Het is een bedrijf uit de regio met een uitstekende staat van dienst. We kijken ernaar uit om de komende maanden ons trainingscomplex te zien verrijzen. Dit is voor AZ een belangrijke stap richting de toekomst.”

Bron: website AZ