IJzersterk hitteplan van Klankbordgroep Poelenburg: Bierfietsen

Wij geven het direct toe, terwijl collega-nieuwsjagers de bierfiets die door Poelenburg bewoog, op de voet volgden, hielden wij kantoor in/naast de vriezer in de Dirk: airco, ijsjes en gezelligheid.

We zijn nu eenmaal niet gebouwd op bierfietsen en hitte. Wethouder Gerard Slegers leek zich echter prima thuis te voelen!

Gelukkig kregen we foto’s, waarop te zien is dat hij zich prima vermaakt in zijn lange-mouwen-overhemd, en lange wethoudersbroek. Pindaatjes d’r bij en fietsen maar!

Slegers (Bereikbaarheid, Mobiliteit en Parkeren) was uitgenodigd door Klankbordgroep Poelenburg om kennis te nemen van de vele verkeersproblemen in de wijk, en op zo’n fiets zie je nu eenmaal meer dan aan de vergadertafel (of naast een vriezer in een supermarkt).

De Klankbordgroep Poelenburg telt momenteel zeven Poelenburgers, en zij willen de leefbaarheid voor de inwoners van Poelenburg te verbeteren. Er wordt samengewerkt met diverse contactpersonen binnen de wijk en is niet politiek of religieus georiënteerd.

De foto’s kregen we van de klankbordgroep.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Ernst Debets

    Gezien de commotie die bij onze grote broer Amsterdam al enige maanden gaande is omtrent de bierfiets, was het wellicht verstandiger geweest om een ander vervoermiddel te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *