Inbraak Conradwerf in Opsporing Verzocht

Een inbraak in een appartement aan de Conradwerf in Zaandam op zondag 4 september 2016 was gisteravond, 28 februari, te zien in het AvroTros-programma Opsporing Verzocht.

Twee mannen braken in, een 29-jarige Amsterdammer is aangehouden maar wil niet zeggen wie zijn medeplichtige is. Van de tweede man heeft de politie duidelijke bewakingsbeelden die werden getoond.

De inbraak vindt plaats op een moment dat de 35-jarige bewoner van het appartement niet thuis is. Rond 13.30 uur is een man in een Juventus-trainingspak voor de ingang van het gebouw te zien. Zijn handlanger opent van binnenuit de toegangsdeur en laat hem zo binnen. De handlanger is al inmiddels aangehouden.

Ze gaan met de lift naar boven, breken het slot van het appartement open en stelen de laptop van de bewoner. De politie zoekt nog de man met kortgeschoren haar en trainingspak van voetbalclub Juventus.

Bekijk hier het filmpje.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Willemsen

    Kijk dat is ook een manier van inkomen genereren. Je naam heb je niet mee, je hebt ook niet echt zin om te werken dan heb je toch nog een soort job met de nodige spanning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *