Jan Hamming: Crimefighter en YouTube-ster

Bij het bekendmaken van de keuze voor de nieuwe burgemeester Jan Hamming, maakten we een filmpje over wat verschillende raadsleden en wethouders vonden van de nieuwe burgervader.

Nu is hij zelf aan bod: A Star Is Born. Nog nooit hadden we een burgemeester die zoveel Twitter-volgers had, nog nooit één die via Skype geïntroduceerd werd en nog nooit één die op YouTube bijna zo populair als Ismail is.

Hier onder andere te zien in zijn rol als crimefighter, maar zoeken op “Jan Hamming” op Youtube levert ook tientallen andere filmpjes op.

Het afscheid van Heusden (Omroep Brabant): “Zaanstad is een hele interessante, mooie gemeente”.

NH Nieuws: met wensen van inwoners en het antwoord van de nieuwe burgemeester.

De promo op de website van de Gemeente Zaanstad (43 views tot dusver. Dat kan beter!)

Hamming weigert een horeca-onderneming te openen wegens problemen met vergunningen en omdat er niet gecontroleerd kan worden of er crimineel geld in het bedrijf zit (daar kunnen ze in Zaanstad nogvan profiteren).

Radio-item via DWDD, over de bestrijding van drugscriminaliteit.

Bij Jinek (begin dit jaar) over ondermijning (ook Zaans dingetje) en criminele bendes in Noord-Brabant. (klik op afbeelding om het item te bekijken).

Deel dit artikel:

2 reacties op Jan Hamming: Crimefighter en YouTube-ster

  1. Dwarsligger schreef:

    Heibel in het Brabants Dagblad omdat Hamming ook de eerste kandidaat voor het burgemeesterschap van Den Bosch zou zijn, door het lek in Den Bosch heeft zittend burgemeester Rombouts een interview met Radio 1 afgezegd, o.a.: http://www.bd.nl/den-bosch-e-o/hamming-wijst-den-bosch-af-mikkers-is-tweede-keus~a25bed44/

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *