Jongen beroofd van scooter, Wormerveer

Zaterdagavond – 2 september – omstreeks 22.15 uur is een jongen in een speeltuin aan de Bilderdijkstraat in Wormerveer beroofd van zijn scooter.

De jongen was in eerste instantie met drie anderen in de speeltuin. Volgens getuigen renden vlak voor de beroving twee van de vier aanwezigen uit de speeltuin. Vlak daarna kwam er een man aanlopen die vroeg of hij een rondje op de scooter mocht rijden. De jongen weigerde dit en werd vervolgens van zijn scooter geduwd.

Hij werd daarna met vermoedelijk een hamer twee keer geslagen op zijn rug. De man ging er op de scooter vandoor. Een tweede man kwam met wederom vermoedelijk een hamer achter de personen aan die eerder waren weggerend naar de Herman Gorterstraat.

De politie kwam met meerdere politieauto’s naar de Herman Gorterstraat. Vlak na de beroving werd er een Burgernet bericht verstuurd en is er in de omgeving gezocht. De verdachte is niet ver gekomen met de scooter. Deze is gevonden in de Vondelstraat in Wormerveer. De hondengeleider kwam met zijn hond om te zoeken naar sporen. De scooter is door de politie meegenomen.

De verdachten zijn waarschijnlijk op een andere scooter weggereden in de richting van de Ned Benedictweg.

Bijdrage door Michel Schermer

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *