Jongens (15 en 18) aangehouden voor steekpartij Nick Bood

Volgens de NOS zijn er twee Zaandamse jongens van 15 en 18 aangehouden wegens betrokkenheid bij de steekpartij in Zaandam waarbij de 16-jarige Nick Bood uit Assendelft om het leven kwam.

NOS: “De politie heeft twee jongens van 15 en 18 jaar uit Zaandam aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij zaterdagavond in het uitgaanscentrum van Zaandam. Het 16-jarige slachtoffer bezweek die nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.”

“Gisteravond is de jongen van 18 aangehouden en vanmorgen werd de 15-jarige opgepakt. De politie kan nog niets zeggen over de toedracht van de steekpartij en of de verdachten het slachtoffer kenden. Het onderzoek loopt nog.”

De politie meldt dat zondagavond de 18-jarige jongen hebben aanhouden. Maandagmiddag werd de 15-jarige verdachte aangehouden.

De politie heeft een aantal getuigen gesproken, maar zou graag nog met mensen spreken die meer informatie hebben over het incident en nog niet met de recherche gesproken hebben. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De foto is gister gemaakt bij de A.F. de Savorin Lohmanstraat waar bloemen werden neergelegd op de plek waar Nick Bood bezweek.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *