JT Stoffering met een gouden hart

‘Wie O wie heeft onze gouden loper geleend afgelopen weekend? 😢 Wij zouden hem heel graag weer terug willen hebben.” luidde de oproep via Facebook van Jolanda Buhrs van Slijterij Gifts & Drinks uit Krommenie.’

De gouden loper gaf een extra feestelijke uitstraling aan haar winkel in de feestdagen, maar het was wel een investering: ‘De kosten zijn te hoog voor ons om weer een nieuwe te bestellen’, laat Jolanda weten.

‘In wat voor een wereld leven wij …blijf met je fikken af van een ander zijn spullen!’, reageerde een dorpsgenoot onder de oproep, maar…. gelukkig! De wereld blijkt nog niet helemaal verloren.

In een persoonlijk bericht reageerde Joris Takkenberg, de eigenaar van JT Stoffering uit Assendelft met de mededeling dat hij de winkel graag, kosteloos, van een nieuw exemplaar voorziet. Toen ons dat ter ore kwam, belden we Joris om te vragen waarom?

‘Mijn gereedschap is in de zomer gejat, toen ben ik voor de helft door mijn opdrachtgever gecompenseerd zonder dat die dat hoefde te doen. Ik las het bericht van Jolanda, het ligt binnen mijn vakgebied en ik ga er altijd maar vanuit dat wie goed doet, goed ontmoet…’

Wij vinden dat leuk.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *