Kleine leugens, grote leugens en ‘artist impressions’

Vier huizen op een postzegel. Wij vinden het knap. Aan het ‘nieuwe’ Czaar Peterpad (in het hoekje Hogendijk, Krimp en Czaar Peterplantsoen) gebeurt het toch echt.

Het zijn wel ruime postzegels volgens de bouwer: 144 tot 162 m2 met een huis, een parkerplaats, ruimte voor een uitbouw, een fietsenschuurtje, een pad, een voortuintje en een achtertuin van 60m2.

Maar wie gaat kijken – en dat deden wij – valt op dat het wel een heel krappe indruk maakt: tegen de muur van het Czaar Peterhuisje, uitzicht op de achterkant van Hogendijk en Krimp.

Hierboven de aanblik vanaf de Hogendijk, hieronder het uitzicht op de Krimp-woningen.

Hieronder vanaf het Czaar Peterplantsoen.

De ruimte tussen de muur van de en de huizen is een soort van steeg.

En zo zagen de Artist Impressions eruit….

Wij schreven twee keer eerder over het bouwplan: Nieuw in Zaandam: Czaar Peterpad en Czaar Peterpad bouwrijp gemaakt.

Deel dit artikel:

4 reacties op Kleine leugens, grote leugens en ‘artist impressions’

  1. Paul schreef:

    het is een mooi plekje, maar met een verplicht bestraatte voortuin (overpad), parkeren op eigen perceel en je eigen steeg naar de tuin houd je niet zo veel vrij besteedbare perceeloppervlakte over…..

  2. Dwarsligger schreef:

    Leuk gevonden de titel. Weten jullie waar dit gezegde vandaan komt? Ik heb op Google gezocht of dit spreekwoord eerder gebruikt is. De resultaten geven alleen verwijzingen naar de Orkaan en naar nieuwssites als Drimble die jullie bericht kopieëren en met advertenties publiceren. https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#newwindow=1&q=Kleine+leugens%2C+grote+leugens+en+%E2%80%98artist+impressions%E2%80%99

  3. Helmer schreef:

    Nogal zwaar aangezette titel hoor! Artist impressions geven meestal de omgevingsdetails neutraal weer bijvoorbeeld als grijze of witte volumes, zouden ze dan ook de rommel in tuinen enzo moeten weergeven? Nee toch. Ik mag aannemen dat de kopers ook ter plaatse zijn gaan kijken naar hun kavel en wat daar naast ligt. En dat ze weten dat er overpad is en de tuin vrij krap uitpakt. Ik vind het een leuk plan waar weer wat prima huizen als inbreiding worden gebouwd

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.