Komst uitvaartcentrum geeft onrust in Krommenie

Heel misschien is de kop van dit artikel niet helemaal terecht, omdat niet Bennis Uitvaart de onrust creëert in Krommenie, maar het gebrek aan communicatie.

Iedereen lijkt het er over eens dat er wel mag wat gebeuren in of rond het groene houten pand, maar omwonenden zijn niet geïnformeerd.

bennisDe nieuwe huisvesting van het afscheidscentrum van het familiebedrijf Bennis Uitvaart, nu gevestigd aan de Dorpsstraat in Wormer, wordt gebouwd aan de Padlaan 1 in Krommenie.

“Het komt op de parkeerplaats voor het groene gebouw tussen Stumpel en Van Zaane,” laat Bennis weten via Facebook.

Padlaan 1 staat sinds 2012 in de boeken als gemeentelijk monument.

De buurtbewoners zijn volledig verrast door de nieuwe buren die wellicht verkeersoverlast, en een minder gezellige sfeer naar het dorp brengen.

Op dit moment weten wij niet in hoeverre het gemeentelijk monument wordt aangetast door de komst van Bennis. Wordt vast vervolgd…

bennis copy

 

Deel dit artikel:

5 reacties

 • Lex

  Tjonge, wie heeft dat nou weer goed gevonden. Totaal onlogische plek voor een uitvaartcentrum. Geen parkeergelegenheid meer (want er komt een nieuw lelijk gebouw) en lekker veel opstoppingen door rouwstoeten. Hoezo?!

 • Laurens

  Lex, je lult gewoon vreselijk uit je nek.

 • Dwarsligger

  De dood hoort bij het leven!

 • Kees

  Wil de gemeente het monument nu wegstoppen achter een uitvaartcentrum? Zijn ze bang dat het te veel in het oog valt zoals het er nu bij staat.
  Er is toch al zoveel parkeer gelegenheid in krommenie dat een paar auto’s totaal geen enkelen belemmering zijn, je zet ze gewoon op de plaats waar ze niet mogen staan want andere mogelijkheden zijn er niet.
  Wie heeft het onderzoek gedaan naar de locatie en de noodzaak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *