Korfbal: KZ/Hiltex wordt KZ/Thermo4U

Korfbalvereniging KZ (Koog Zaandijk) heeft een nieuwe hoofdsponsor. Met ingang van volgend seizoen behoort de naam KZ/Hiltex tot het verleden.

De senioren krijgen Thermo4U op de shirts, de jeugd krijgt sponsor Sports Performance op het tenue. De nieuwe sponsor heeft een contract voor drie jaar getekend.

Zaterdag 16 juni introduceerde KZ-voorzitter Corrie Noom de nieuwe partner: Sports Performance / Thermo4U. Tijdens de officiële bekendmaking werden achter Noom de vlaggenmasten met de naam Hiltex neergelaten. Hiervoor in de plaats kwamen doeken met de nieuwe logo’s.

Het bedrijf Sports Performance/Thermo4U van Ralph van der Horst, Martijn Rootring en Jeroen Wester, is net als KZ gevestigd in Topsportcentrum De Koog.

Sports Performance verwijst naar het centrum voor fysiotherapie, performance training en personal training. Thermo4u is de naam van een behandelmethode waarbij met een infraroodcamera (dreigende) overbelasting van het lichaam waargenomen kan worden.

KZ gaat het als KZ/Thermo4U de competitie in. De selectie van KZ staat wordt begeleid door de trainers van Sports Performance.

Foto’s: Piet Wendrich

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *