Krommeniër parken verbonden

‘Verbind de Parken’. Zo luidde de foto-opdracht dit jaar in Krommenie om aandacht te schenken aan 2 prachtige parken die Krommenie onder meer rijk is.

Een ludieke actie georganiseerd door het Rosariumpark en Agathepark met als hoofdprijs een afdruk van eigen geschoten fotomateriaal. Medio april/mei hebben Krommeniërs de tijd gehad om met deze boodschap op pad te gaan.

Na juryberaad door Barbara Guldenaar, Peter Meijn en Pieter Heine is als grote winnaar Annemieke van der Weerd uit de bus gekomen met haar drieluik waarbij snelheid centraal stond.
Van een langzaam mechanisch voortgedreven bejaarde op klompen, naar een jong gezin op weg naar de speelweide van het Agathepark, door naar stuntende tieners op een skatebaan. De stilte van het alledaagse, gevangen in zwart-wit.

Ook de uitdaging aangaan anders te willen kijken? Doe volgend jaar ook mee en wie weet sleep jij de hoofdprijs in de wacht!

Op de foto boven zie je de overhandiging van de prijs in het Agathepark onder het genot van kopje koffie of thee en een koekje, of twee. Want, Krommenieërs blijven natuurlijk wel koekvreters.

Dit was de winnende serie van Annemiek van der Weerd:

Een bijdrage van Pieter Heine

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *