Laatste dagen Deen

In 2015 schreven we over de gloednieuwe vestiging van Deen die aan het Ebbenhout in Zaandam geopend werd. Het is niet meer dan redelijk dat we de laatste dagen ook tonen. 

Deen vertrekt, er komt een AH voor in de plaats. De foto’s zijn van Paul de Vries:

Paul de Vries

Overigens zijn we het er op de redactie over eens dat de tekstschrijver die ‘Je vertrouwde supermarkt wordt een Albert Heijn’ heeft bedacht, vervangen mag worden door een beter exemplaar. Het klinkt als een dreigement, op geen enkele manier als een uitnodiging.

Paul de Vries
Deel dit artikel:

7 reacties

 • Annerieke Stuurman

  Ik woon in het Houtveld en we hebben al een AH in de Westerwatering en een AH aan de Hermitage. En dan nu ook nog eentje aan het Ebbenhout? Deze overkill stuit mij danig tegen de borst! Aldi (Westzanerdijk), Ik kom er aan!

 • E. van Es

  Je vergeet AH to go nog op station, dus 3 stuks binnen 200 meter? Assendelft zelfde verhaal, weinig divers boodschappen doen. Wij als consument zullen hier ècht véél mee opschieten!

 • Bep Hogendorp

  Helaas, Deen was een fijne winkel. Gezien alle Deens een Dekamart/VOMAR/AH worden maakt het weinig uit voor deze locatie want alle drie de winkels zijn al in centrum Zaandam, sowieso verschraling.

 • Alexander Verkooijen

  De tekst op de poster is inderdaad hilarisch. Het enige wat er nog aan ontbreekt is een sinistere lach.

 • Bert Versteeg

  Het is inderdaad jammer dat Deen is verkocht en dat de winkels zijn verdeeld onder 3 andere supermarktketens.
  AH heeft een deel van de Deen winkels overgenomen met maar één doel: Jumbo weren.
  De tekst op die poster zie ik dan ook meer als een trap na naar Jumbo.
  Het zou mooi zijn als Jumbo zich ooit in Zaanstad kan vestigen.
  Bij ons in Westerkoog wordt Deen gelukkig een Vomar en net als Deen en daarvoor de COOP is dat een prima aanvulling op het assortiment van de Dekamarkt, een AH voegt niets toe.

 • Loek Korff

  Het wordt de vierde AH binnen een straal van een paar honderd meter en daar zit niemand (behalve AH zelf waarschijnlijk) op te wachten. Jammer dat het geen Jumbo is geworden, want die missen we in Zaandam nog steeds. Gelukkig is de Aldi in de buurt en de Vomar is ook niet zover weg.
  De gemeente klaagt steeds over de eenvormigheid van het aanbod in de winkelstraten. Hier hadden ze dus in kunnen grijpen! Dat AH-blauw begint steeds meer te irriteren overal!

 • Frans Kwast

  Het barst van die AH filialen hier in Zaandam. Maar geen jumbo, geen Plus (nog)..maar dat kost de coop weer de kop…en zo verschraald het aanbod…met als resultaat: de prijs gaat omhoog. Heeft de orkaan wel eens gecheckt hoe de prijzen omhoog zijn gegaan bij AH, het afgelopen anderhalf jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *