Liefdesbrieven aan De Orkaan

Wij krijgen graag post. En we krijgen ook vaak post. En chats via Facebook, DM’s via Twitter, mail, appjes, reacties op sociale media en onder artikelen…

Bij sommige mensen komt bij sommige onderwerpen hun diepste emotie naar boven. Als het over corona, zwarte piet of vuurwerk gaat, is het weer smullen bij de afdeling moderatie.

En dan krijgen we een liefdesbrief…

OF EEN SUGGESTIE OVER HOE WE DE ZAAK ANDERS MOETEN AANPAKKEN:

Een COMBINATIE VAN spelfouten en HOOFDLETTERS is ook gebruikelijk:

Sommige lezers zijn zo dol op ons dat ze verschillende mailadressen en namen gebruiken (maar wel hetzelfde IP-adres)

Veel medisch specialisten schrijven ons ook:

Corona is met afstand het populairste onderwerp bij onze fans (‘Corona bestaat niet’, ‘iedereen heeft corona’, ‘het is gewoon griep’):

 • Ziekenhuizen profiteren van corona, ze worden “betaald voor elke carona patiënt”. “Het intreseerd rutte geen bal.of er mensen dood gaan aan corona.ik vind hem een moordenaar”.
 • wij zijn imum er voor geworden”
 • Rutte vind geld belangryker dan de gezonndheid van de volk.ik vraag me af hoeveel steekpenningen hy heeft gehad. .
 • Op dit moment zijn we bezet door de WHO die de wereld in een wurggreep houdt.
 • Ook mooi dan Big Pharma, die wel miljarden gaat verdienen, ook al direct zich heeft onttrokken van alle aansprakelijkheid. Probeer wakker te worden

Bovenstaande reacties visten we uit de prullenbak.

Deel dit artikel:

11 reacties

 • Jaap Groothoofd

  Lekker belangrijk het is toch ook niet onlogisch wanneer je een krantje begint en vervolgens mensen erop laat reageren en vervolgens hun reacties verwijderd je dan zulke e-mails gaat ontvangen van harte gefeliciteerd ermee

  • De Orkaan

   Nee, dit zijn reacties van mensen die de eerste keer meteen zo hun visitekaartje afgeven. Reacties van mensen die vinden dat eerdere reacties ten onrechte zijn geweigerd zijn te herkennen aan het woordje CENSUUR in hun tekst.

  • Jan v/d Broek

   Zelfs al zouden er eerdere reacties verwijderd zijn, dan nog lijken de getoonde voorbeelden mij niet een sterke manier van communiceren.

 • Sam Huisman

  …een inkijkje in de onderbuik van Zaanstad.

 • Jaap Meeuwsen

  Wat een idioten zeg.
  Maar ook weer niet zo heel vreemd aangezien de NOS zojuist meldt dat de gehele EU nu aan het vaccineren is behalve Nederland !
  Dat zegt wel iets over het beleid hier natuurlijk.

  • Dimitrie Grinwis

   Het zegt ook veel over het beleid in het buitenland. Vaak zijn het niet meer dan een paar symbolische vaccinaties en begint het eigenlijke vaccinatieprogramma ook pas half januari.
   Vaak is ook de registratie niet op orde van veel van de in het VK gevaccineerden is niets centraal geregistreerd, zodat niemand weet wanneer ze opgeroepen moeten worden voor de tweede prik. Sommige ziekenhuizen hebben wel zelf geregistreerd, andere ziekenhuizen namen aan dat dat centraal zou gebeuren. Voordat alle oproeplijsten en patiëntendossiers uitgeplozen zijn, zijn ze daar wel een tijdje verder.

 • Ruud Verhallen

  Bundelen en uitgeven …;-) werktitel “De onderbuik”

 • jan lapere

  Gegevens over het IP adres vind je hier:

  https://www.whois.com/whois/213.125.178.178

  Lijkt me een scholengemeenschap.

 • Rob Hond

  Het taalgebruik in deze reacties wijkt enigszins af van hetgeen men mij ooit op de lagere school heeft bijgebracht. Mede gezien het onderwerp: pogingen tot Orwelliaanse Nieuwspraak wellicht? 😉 https://hvds.nl/nieuws-en-blogs/blog/orwell/. Goedzo, Orkaanlezers… Jullie kennen blijkbaar je klassieken! O:)

 • Rob Hond

  Voor alle duidelijkheid: ik doel hier op de ” liefdesbrieven”… 🙂

 • J.Hoogeveen-Bakker

  Corona, met dank aan een kleindochter kregen mijn man ik een milde vorm van corona
  dat is nu bijna twee maanden geleden maar wij ondervinden nog de na werking van het virus. Vermoeidheid, geen eetlust soms wat benauwd en geen geuren herkennen.
  Alles met elkaar is het ons toch wel tegen gevallen. Ik denk er nu wel anders over dat het gewoon een griepje is. Ben benieuwd of er nog meer slachtoffers zijn
  van de milde vorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *