LIVE a/d ZAAN CONCERTAGENDA 24-26 juli

Het weekend begint pas als de Live Concertagenda voor de Zaanstreek van nacht-rock-godin Sandra van Rij is verschenen. Als jij slaapt, dan rockt zij. Twee uur vannacht kregen wij de agenda binnen. 

Deze keer: zinderend, zwoele, zomers, chill-deunen, charme, soul, vette beats, vlijmscherpe teksten… of zoals Sandra zegt: Get your gear and let’s make some Music! Door de hele streek.

Wij verheugen ons in het bijzonder op Benzohaai (geinige naam). En op de singers en songwriters zondag in het Wilhelminapark inWormerveer.

LIVE  CONCERTAGENDA VOOR DE ZAANSTREEK

Vrijdag 24 juli 2015

Wonders

Dam 28

  • Isaac Bullock & Friends zorgen voor een zinderend tintje aan een toch al zwoele zomerse avond bij Wonders. Binnen dineren of op het terras chillen onder het genot van een sizzling drankje en uiteraard de voeten van de vloer op de fantastische klanken van dit bonte gezelschap, dat eerder de North Sea Jazz Club, BNN, Serious Request, GIEL en Radio 6 Soul & Jazz plat speelde. De avond begint met Isaac Bullock als singer/songwriter tijdens de terrassessie, daarna zal het hele ensemble jullie voeten vergezellen tijdens de Funky Vibes. Tot slot zal Wondergirls DJ samen met jullie de nacht in gaan op jullie favoriete muziek. Aanvang: 20.00 – 2.00 uur. Gratis entree.

De Kleine Waarheid
Klauwershoek 4-8, Zaandam

  • Trek je Soul Music outfit maar aan: John Smith zorgt voor een live soulfull optreden. Deze charmante zanger is eeimagen parel in ons midden, een allrounder met een goud fluwelen stem. Aanvang: 21.00 uur. Gratis entree.

Zaterdag 25 juli 2015

Podium De Flux en Stad aan de Zaan
Muziekkoepel, Gedempte Gracht, Zaanstad

  • Ronnie Flex, Hmmarv, ZD Generation, Linsteez en Benzohaai zullen de binnenstad van Zaanstad vullen met het geluid van vette beats en vlijmscherpe rapteksten in de meest fantastische HipHop setting. Ronnie Flex, geboren in 1992 in een muzikaal gezin is al sinds zijn 14e flink aan de weg aan het timmeren binnen de HipHop scene en zijn debuutalbum zal binnenkort van de pers rollen bij het meest gerenommeerde HipHop label Top Notch. Ronnie Flex geniet al ruime belangstelling onder de jongeren, zijn teksten zijn gericht op de tijdgeest waarin zij thans leven, waar menig krantenartikel aandacht aan schenkt. Het support komt volledig van Zaanse bodem en is doorspekt van verschillende muzikale invloeden met een individueel eigen karakter aan pittige teksten. Aanvang: 15.00 uur. Vrij toegankelijk. Meer info via www.podiumdeflux.nl

Las Vegas
Kanstraat 4

  • Salsa & Kizomba Party met The Latin Salsa Club. In beide zalen kunnen de heupen los gemaakt worden op de klanken van Salsa, Kizomba, Zouk en Bachata o.l.v. DJ Edeep en DJ-Powerg. Professionele fotograaf, gratis snack en vrij parkeren. Aanvang: 21.00 – 3.00 uur. Entreeprijs & info via www.lasvegaszaandam.nl

Cafe ’t Makerijtje
Boomgaardsstraat 2, Zaandam

  • Oude Meuk Events presenteert: Back To The Future met in de line up: DJ NOVA, DJ Blanco B, RECORE, LITHO en MENA. De deco wordt verzorgd door Double W. Genoeg redenen om te komen dansen op de beats van early rave, oldskool en hardcore en een drankje te doen. Aanvang: 22.00 – 5.00 uur. Entreeprijs en info: www.facebook.com/ouwemeukisleuk

Zondag 26 juli 2015

Rock Cafe Jinx
Zuiddijk 7, Zaandam

  • Blues/Rock Summer Jamsessie o.l.v. Frank van Pardo. PA, Backline en drumstel en fijn publiek aanwezig. Get your gear and let’s make some Music!
    Aanvang: 19.00 uur. Gratis entree.

Wilhelminapark
Wandelweg, Wormerveer

  • Singasongwriters in het Park” onder het dak van de muziekkoepel met in de line up: Dzuana Bakker (Praag), Camp, Nico Buisman, Still Minors e.a. Aanvang: 14.00 – 17.00 uur. Gratis entree.

 

Las Vegas

  • Kanstraat 4, Zaandam

Rock ’n Roll Party met DJ Edwin en Fabulous Fifties. Aanvang: 16.00 – 20.00 uur.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *