Lodewijk Asscher on tour: 28 mei in De Fabriek

PvdA-leider Lodewijk Asscher bezoekt Zaanstad op dinsdag 28 mei. Hij praat over zijn recent verschenen boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’.

Liefhebbers kunnen na afloop van de avond het boek door de PvdA-leider laten signeren (eerst ff kopen natuurlijk).

Asscher wordt geïnterviewd door Melle Has en Araik Gingnagel (tenminste, we denk dat de PvdA dat bedoelt met een ‘interactief gesprek’).

Volgens de uitnodiging is het boek ‘openhartig geschreven’:

“Met veel persoonlijke anekdotes vertelt hij over omgaan met verlies. Maar vooral over de toekomst; van onze beweging en van ons land. Hoopvol en strijdbaar. Met een heldere visie op hoe onze wereld eruit kan zien. Interessant voor iedereen die verder vooruitkijkt dan het heden.”

De avond is een aflevering van het Wij zijn Zaankanters Café in het filmtheater De Fabriek. Het platform is een initiatief van PvdA Zaanstreek. De inloop is vanaf 19.30 uur, het begint om 20.00 uur.

De trailer:

 

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Bedankt voor de aankondiging. Interactief wordt het als ook de mensen die aanwezig zijn in de zaal vragen gaan stellen aan Lodewijk Asscher. En die ruimte om vragen te stellen is er. Melle En Araik zullen het gesprek voeren door zelf vragen te stellen en leiden door de mensen in de zaal de kans te geven een vraag aan Lodewijk te stellen. Nu hopen op veel interactiviteit 😉 Dus heb je zelf een vraag voor Lodewijk Asscher. Wees welkom in De Fabriek en stel je vraag tijdens het interactieve gesprek of na afloop bij de borrel. We maken er een gezellige avond van. Dus kom ook! Toegang is gratis. Tot ziens! ^Mark Damman Voorzitter PvdA Zaanstreek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *