Lucinda Sedoc’s ‘Girlstrip’ (alleen voor vrouwen)

Op 25 november wordt de onafhankelijkheid van Suriname gevierd met Srefidensi Dey. In het Zaantheater gebeurt dat met comédienne Lucinda Sedoc.

“Haar voorstelling ‘Girlstrip’ is een ode aan de vrouw. Een perfecte gelegenheid om met al je vriendinnen, (schoon)moeders en –zussen het vrouw-zijn én de onafhankelijkheid te vieren” meldt het Zaantheater in het persbericht.

Maar niet iedereen mag komen…

We doen nog een stukje copy/paste uit het persbericht:

“‘Girlstrip’ is een bruisende comedyshow waarin stand-up comedian en theatermaker Lucinda Sedoc ingaat op alle belangrijke lady topics. Je weet wel, de onderwerpen die vrouwen alleen onderling bespreken. Niets is te gek! De show is een ware ode aan de vrouw en gaat over geheimen, onzekerheden, positieve en negatieve ervaringen die alléén met vrouwen besproken kunnen worden.”

“Alléén met vrouwen” dus… mannen mogen (moeten) thuisblijven.

Srefidensi Dey is een nationale feestdag in Suriname waarop het verkrijgen van de onafhankelijkheid in 1975 gevierd wordt.

Bij deze voorstelling is er ook weer ‘Schuif aan bij Samen Uit’: een fijne gelegenheid voor alleengaande theaterliefhebbers om een gezellige avond te beleven met gelijkgestemden. Gastvrouw is Rubia Enser. Vanaf een uur voor aanvang staat de koffie klaar bij de Samen uit-tafel in de foyer. Als je daar zin in hebt kun je kosteloos aan deze tafel aanschuiven. Het enige wat je nodig hebt is een kaartje voor de voorstelling. Heb je na afloop nog geen zin om naar huis te gaan en wil je gezellig napraten? Rubia drinkt graag samen met alle gasten van Samen uit een glaasje. 

Kijk voor meer informatie en kaarten voor de voorstelling op 25 november op www.zaantheater.nl.

De Orkaan besteedt deze week extra aandacht aan de onafhankelijkheid van Suriname in de Zaanstreek.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *