Luscious Bakery: nieuwe taart!

Krommenie is een lusthof rijker!

Een Pina Coladataart, Oreo Rainbowtaart, Peanut Buttertaart, Passievruchtentaart, Ponche Cremataart, Raffaellotaart… Amerikaanse taarten, Caribische taarten, surinaamse taarten. Alles uit eigen bakkerij!

Afgelopen zaterdag werd met veel tropisch vertoon de Luscious Bakery aan Vlietsend 51 geopend.

Vandaag spreken we onderneemster Joan Simpson over de eerste dagen in het koekebakkersdorp. Het enthousiasme spat ervan af. Vier jaar geleden begon ze met een zaak in Amsterdam, en daar werd ze beroemd door haar Redvelvet. Die blijkt ook in Krommenie in de smaak te vallen. Haar eigen lievelingstaart is er een met rum en rozijnen, maar eigenlijk vindt ze alles lekker.

Of ze doorgaat met een derde zaak?

‘Ik ben heel ambitieus, maar ik wil dat Krommenie echt goed staat! Daarna kijk ik verder!’

Deel dit artikel:

2 reacties op Luscious Bakery: nieuwe taart!

  1. Mani Simi schreef:

    ♥️ heerlijk! Ik zal zsm komen bestellen

  2. R. Haynes schreef:

    Joan der taarten zijn perfect in smaak, kwaliteit en vers. Mijn vaste plek voor ern taart. Rij met plezier 1 uur naar der toe, ik weet waar ik het voor doe en met ongeduld een uur terug naar huis. Super lekker.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.