Meepraten over Cultuurhuis? Echt?

De Raad van Zaanstad heeft z’n eigen Twitteraccount. En via dat account worden mensen opgeroepen om naar de raadsvergaderingen en de commissies te komen. En naar andere evenementen. Niks mis mee.

Vanavond zijn er twee bijeenkomsten: een raadsvergadering om 20:00 en daaraan voorafgaand een meepraatsessie, “Komt u ook op 28 mei naar het stadhuis vanaf 18:00 tot 19.30 om uw ideeën / wensen over de financiën in Zaanstad met raadsleden te bespreken?” vraagt @RaadZaanstad.

En vervolgens deze:

De suggestie wordt hier gewekt dat de discussie over het cultuurcluster nog open is, maar in feite in die beslissing al genomen. Het college heeft zich verbonden met een bouw van zo’n cluster, de architect wordt zeer binnenkort gekozen waarna de bouw gaat beginnen.

Meepraten… waarover dan?

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Heb je die vraag ook via twitter gesteld als reactie op de oproep? En zo ja wat was hun reactie?
  Groet,
  Mark

 • De Orkaan

  Nee. Wel RT en hier. Hadden we moeten doen. We zijn nog niet zo bedreven in Twitter?

 • Huibert Latenstein

  Weer een prachtige dooddoener van dit college!!!!!!!!!! Meepraten over dat cultuurcluster, Nou destijds heeft het college van Zaanstad zich door een wurgcontract verbonden met de NS. En daar hoorde ook een dusdanige voorziening bij. De beslissing is al lang genomen. Ik las nu op de VVD site dat er geen verhoging van de WOZ zou komen. Gezien de kosten minimaal 30 miljoen euro(dat wordt nog veel meer) en gezien het feit dat zo’n cluster altijd aan het subsidie-infuus zal blijven weet ik wel zeker dat de lasten de komende jaren weer omhoog gaan. Het zijn mooie praatjes van de VVD fractievoorzitter Gerard Ram maar de gewone mensen zullen het de komende jaren zeker weer gaan merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *