Metamorfose Scholtenstraat: 7 jaar in 7 seconden

studiocity juli 2008

Metamorfoses van De Orkaan. Met Google Maps (Street View) gaan we terug in de tijd.

Niet erg ver terug natuurlijk, want zo oud is Google Street View niet. Maar de autootjes met de 360 graden camera’s rijden al zeker sinds 2008 door de Zaanstreek.

Vandaag de Dr. H.G. Scholtenstraat en Studio City in juli 2008 en juli 2015. De grootste verandering is natuurlijk de verdwijning van het geruchte Studio City complex op de plek waar vroeger het slachthuis stond.

Volgend jaar is de situatie weer geheel anders, op deze plek is een Lidl (ernaast een Aldi) terwijl aan de andere kant van het fietspad Subeza moet zijn gevestigd.

Klik op de pijl rechts naast het plaatje om van 2008 naar 2015 te gaan. Op de pijl links klikken om weer terug in de tijd te reizen.

 

Hier de vorige metamorfoses: Inntel Hotel en het Stadhuis, Rozengracht, Vinkenstraat, Cornelis Bruynzeelweg en Gedempte Gracht (Zaandam), de Markstraat (Wormerveer), de Julianabrug in Zaandijk, de Kerkbuurt, De Haal en het Noordeinde in Oostzaan en de Heiligeweg in Krommenie.

2 Reacties op Metamorfose Scholtenstraat: 7 jaar in 7 seconden

  1. Ron says:

    Dank voor de leuke metamorfoses! Kan er volgende keer een Google maps link bij?
    Dat maakt het nog duidelijker voor import Zaankaneters, zoals mijzelf…

  2. Ron says:

    Zaankanters!bedoel ik natuurlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>