Naakt seksueel suggestieve Orkaan-video ‘age-restricted’

We zijn verlinkt! Na 51400 keer bekeken te zijn, kregen we zojuist het bericht dat onze video Blotebillenduik Twiske ‘gemarkeerd’ is om beoordeeld te worden door de preutserikken van Youtube!

En zij hebben gemeend de boel achter een 18plus slotje te moeten zetten.

Ja! Er zwaaien naakte lijven, voorzien van piemels, buiken, borsten en billen door het beeld. Maar alles functioneert en is daarbij functioneel naakt en integer vastgelegd. We zijn allen naakt geboren, wat een ongelofelijke vertrutting!

Uit protest tikken wij dit stukje in ons blote kont en daarbij zullen we 1 januari weer paraat staan om in het Twiske een prachtig minuutje natuurfilm te schieten. Open en bloot.

 

Deel dit artikel:

9 reacties op Naakt seksueel suggestieve Orkaan-video ‘age-restricted’

 1. joop tralala schreef:

  Geweldig Orkaan, blijf zo doorgaan. Deppen heb je altijd.

 2. Lokie. L schreef:

  Uit protest had ik graag aanwezig willen zijn bij het tikken van deze protestbrief , uit protest had ik namelijk graag gezien hoe u er lustig (grinnnn ..)op los tikte.

 3. Peter Schaap schreef:

  Ah wat leuk!
  De Zaansche Mennisten vieren ‘Zijn Geboorte’.

 4. hans van loo schreef:

  Het bizarre beleid van YouTube.Executies uit het verleden zijn in alle soorten en door alle leeftijden te bekijken,maar voor een blote bil of tiet hanteert YouTube allerlei restricties,zoals leeftijd.Over je leeftijd kun je trouwens ook liegen.

 5. Hans Mandjes schreef:

  Leuk dat jullie weer komen bij onze nieuwjaarsduik!! Blijkbaar zijn er nog heel wat figuren die seks en nudisme cq naturisme niet kunnen scheiden.

 6. joop tralala schreef:

  Had graag mijn pielemansje willen luchten maar kan vanwege gezondheidsproblemen niet meedoen. Wens de bloterikken een goede jaarwisseling en een goede duik. De azijnzeikers die op You Tube met kwijl in de mond plaatjes van blote mensen (of nog meer) proberen te ontdekken en die te begluren om daarna commentaar te leveren willen zeggen: get a life!

 7. Bas Sommeijer schreef:

  Zo. Stiekum het filmpje aan wat 16 jarigen laten zien.
  Protest begint aan de onderkant 🙂

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *