Nieuw bij Veneta.com: dakraam rolgordijnen!

Raambekleding kan lastig zijn om te kopen, door onder andere het feit dat er méga veel raamtypes zijn. Zeker als het om ramen gaat die wat lastig kunnen zijn, zoals je dakraam.

Of het nou om een slaapkamer of een zolder gaat, met de dakraamrolgordijnen van Veneta.com zit je altijd goed!

Perfecte oplossing voor een dakraam
Velen denken dat geschikte raamdecoratie vinden voor hun dakramen een helse zoektocht is. Een houten jaloezie is tenslotte geen optie: deze kunnen niet mooi hangen tegen het schuine raam aan. Daarom is een gordijn nodig dat goed aansluit op het raam, waardoor er geen licht tussendoor komt. Hiervoor is een dakraam rolgordijn de perfecte oplossing. De rolgordijnen sluiten perfect aan door de zijgeleiders, die ervoor zorgen dat het gordijn tegen het raam bevestigd is. Het systeem beweegt strak met je dakraam mee wanneer je die opent of sluit. Top!

Trendy kleuren
De dakraam rolgordijnen zijn in 18 verduisterende kleuren te verkrijgen. Of je nou op zoek bent naar een lichte kleur, een donkere kleur of een leuke sterrenprint: Veneta heeft het! Hoewel de voornaamste functie van het gordijn is om de kamer te verduisteren, kan het ook veel sfeer in je huis brengen. De warme, donkere kleuren zorgen voor een knus gevoel, terwijl de lichte kleuren zorgen voor een frisse uitstraling. Wanneer je een dakraamrolgordijn wil scoren voor een kinderkamer, zit de lievelingskleur van je kind er altijd bij! Feest!

Privacy en isolatie
Een ander voordeel van de dakraamrolgordijnen is dat je meer privacy dan ooit tevoren hebt. Je kan ervoor kiezen om het rolgordijn half open te laten, maar zodra je hem sluit is het ook écht compleet lichtdicht. Naast de privacy is ook de isolatie beter. Hiermee blijft de ruimte beter verwarmd, ben je minder geld kwijt aan je energierekening én worden omgevingsgeluiden van buiten uitgesloten. Ideale raambekleding dus voor een slaapkamer!

Voor welke kleur dakraam rolgordijn ga jij?

Advertorial

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *