Nieuw: Johnny’s Burger in Krommenie

Op de plek waar in 1926 Bakkerij Krijgsman in Krommenie begon, Zuiderhoofdstraat 6,  worden opnieuw broodjes verkocht. Broodjes met hamburgers.

De vestiging in Krommenie is via crowdfunding tot stand gekomen. Binnen enkele maanden werd het gewenste bedrag binnengehaald. Bij de opening van de vestiging deelde Johnny’s Burger op 24 april 100 minuten gratis burgers uit. De nieuwe vestiging wordt gerund door franchisenemer Roland van Leeuwen.

100 minuten hamburgers

De vestiging s vooral gericht op take away & delivery in Krommenie, Wormerveer en Assendelft. Van Leeuwen is van plan om binnen een kort termijn meerdere vestigingen in Noord-Holland en/of West-Friesland te openen (bron: Nationale Franchisegids).

Johnny’s Burgers is een franchiseformule die een investering van € 85.000 vereist, € 30.000 daarvan in eigen vermogen. En er wordt een entreegeld van € 6.500 gevraagd. Jaarlijks moet een vestiging 10% van de bruto omzet afdragen als franchise-fee.

Hieronder een impressie van het interieur via de Facebook-pagina van Johnny’s Burger.

johnnys burger krommenie

Hieronder een afbeelding uit 2009 van het toen gesloten Krijgsman; op nummer 8 heeft in het verleden ook een bakkerij gezeten, bakkerij Deen.

kriijgsman 2009

Foto links boven van de Nationale Franchisegids.

Er zijn 12 vestigingen van Johnny’s Burger in Nederland.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *