Nieuw! Naar buiten!

Een heerlijk frisse rubriek op De Orkaan…  We zijn eraan toe! Toen in januari de avondklok werd aangekondigd startten we met het plaatsen van dagelijkse lichtpuntjes. We dachten dat we half januari wel klaar zouden zijn, maar dat werd uitgesteld tot maart en later zelfs tot 28 april. 95 dagen avondklok, 95 lichtpuntjes.

Maar… We mogen weer naar buiten, het weer nodigt uit en wat genieten we daarvan! Zelfs van de buien! Niet alleen in de avond, maar ook overdag.

Marene Kok, een van de motoren achter de lichtpuntjes, en gids aan de Zaan, mailde een prettig buitenmoment en daarmee inspireerde ze ons tot deze nieuwe rubriek: Naar buiten!

/Vanmiddag fietste ik over het pad langs de Nauernasche Vaart. Los van al het fluitekruid waren de 150 schapen natuurlijk niet te missen. Ze werden net een stuk naar het zuiden verplaatst.’

Oproep

Liefst plaatsen we veel foto’s, filmpjes, teksten, SoundClouds, gedichten, liederen, en wat je nog meer kan bedenken van buitenmomenten in de Zaanstreek. Of dat dagelijks wordt hangt van jou af, maar – pffffff – wat hebben we een behoefte aan Zaanse lucht! Mail naar merel@deorkaan.nl

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *