Het Thaise restaurant Malei Thai Kitchen aan Stationsstraat 6 in Wormerveer is vanaf vandaag – 20 april – officieel geopend. Het restaurant zit in het pand waar voorheen restaurant Mama’s Wormerveer zat.

Het restaurant van Quido en Sukanda zat tot 1 november 2023 aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. Na twee jaar in Krommenie werd het tijd voor uitbreiding. In het nieuwe pand is er veel meer ruimte om hun dromen waar te maken.

In december kregen Quido en Sukanda de sleutels van hun nieuwe restaurant. Er volgde een grondige schoonmaak- en opknapbeurt, waarbij de keuken compleet werd vernieuwd. Afgelopen week is er proefgedraaid en stond Sukanda weer te stralen in de keuken. De reacties van de eerste bezoekers op deze nieuwe locatie waren eensgezind ‘het eten is heerlijk’.

Malei Thai Kitchen heeft een authentieke Thaise keuken. Sukanda bereidt alle gerechten vers volgens traditionele Thaise recepten. Het is mogelijk om in het restaurant te eten, maar ook om af te halen. Het restaurant is van woensdag t/m maandag van 16.00 – 21.30 uur open.

Tekst: Redactie De Orkaan, Bron: Malei Thai Kitchen, Foto’s: Michel Schermer