Nieuwe tegenvaller Rozenhof: Miss Etam vraagt surseance van betaling aan

Roz_21_649

Winkelcentrum Het Rozenhof dreigt opnieuw twee winkels te verliezen. De NOS schreef dat Etam uitstel van betaling heeft gekregen. Etam brengt vandaag om 14.00 uur een persbericht uit.

Onder Etam vallen de kledingwinkels Miss Etam en Promiss. Beide hebben een vestiging in het Rozenhof, links en rechts naast de ingang aan de Gedempte Gracht.

Etam zit al langer in zwaar weer volgens de NOS.  De Etam Groep draait al een aantal jaren met verlies, maar heeft flink geïnvesteerd in de webwinkels in de hoop het tij te keren. Net als V&D onderhandelde Etam met verhuurders om een lagere huur te bedingen. De winkels zijn wel gewoon open.

miss etam

3 Reacties op Nieuwe tegenvaller Rozenhof: Miss Etam vraagt surseance van betaling aan

  1. Fred van Gelderen says:

    Moet huurders niet verhuurders zijn? Lijkt me een foutje …

  2. Corine says:

    Misschien moeten de dames van Promiss niet met z’n allen bij de toonbank gaan staan en richting deur kijken om te zien wie er binnen durft te komen, dat is niet echt prettig. Ik liep er laatst BIJNA binnen maar ging er na uitvoerig aangestaard te zijn snel voorbij. Hoop niet dat ze dat de hele tijd doen :-P

  3. De Orkaan says:

    Verhuurders inderdaad, gecorrigeerd. Dank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>