Nieuwe ’tijdelijke’ noodtrap station Zaandam

Het ziet er naar uit dat treinreizigers die dagelijks station Zaandam via de ’tijdelijke’ noodtrap bij het beoogde Cultuurcluster-terrein het station betreden hun vertrouwde 46 dagelijkse treden (2 x per dag) moeten gaan missen.

In verband met de aanleg van de spooroverbouwing en het nieuwe fietspad lijkt het erop dat er een nieuwe noodvoorziening aangelegd wordt vlak bij de spoorbaan.

Het ’tijdelijke’ van de huidige trap was maar relatief, hij staat er al jaren, sinds de traverse langs het ‘oude’ Inntel werd afgebroken.

Hieronder nogmaals de werkzaamheden. De foto’s zijn genomen vanaf de ‘oude’ tijdelijke noodtrap (die we natuurlijk wel een beetje gaan missen, misschien kan die naar de Zaanse Schans?)

Deel dit artikel:

Een reactie

  • JK

    De trap is inmiddels weg. Parkeer je je fiets op woensdag de 23e januari daardoor voor het eerst ergens anders (op weg naar de trein). Let je ff niet goed op om 0545 in de ochtend, en parkeer je in een 4 uurs-zone (beetje dom, wel keurig in het rek). Kom je ‘smiddags terug fiets weg? Gestolen? Gemeente? Op woensdag is het fietsdepot dicht en er stond ook nog niets op de website. Handig. Kortom wat ga je doen? Volgende dag stond de fiets op de website. Schade? 20 euro om je fiets terug te krijgen en 30 euro voor een nieuw slot. Mogelijk was een iets coulantere waarschuwingsperiode in de dagen na het weghalen van de trap een idee geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *