Stadsdichters Reinier Fosch en Lisa van Tongeren zijn bezig met de voorbereidingen van hun allereerste gezamenlijke voorstelling, genaamd ‘Rumah Libi’, wat ‘huis vol leven’ betekent. Ze werken daarbij samen met regisseur Jeannie Zuiderwijk.

Het duo heeft gemerkt dat hun creatieve samenwerking tijdens hun stadsdichterschap zeer succesvol is en ze willen deze samenwerking voortzetten met hun eigen voorstelling. ‘Rumah Libi’ gaat over de vraag wie je bent als niemand kijkt en welke aspecten van je innerlijke wereld je naar buiten brengt.

Om de productie van de voorstelling te financieren, hebben ze een matchfundingcampagne opgezet op het platform ‘Voor je Wijkie’. Met de opgehaalde fondsen kunnen ze de voorstelling realiseren en try-outs organiseren. (Inmiddels – 7 mei – is er € 2.706 opgehaald van € 8.000 die nodig is.)

Er wordt een gratis try-out van ‘Rumah Libi’ georganiseerd op zondag 26 mei om 20.30 uur in De Kamer, Dam 32a in Zaandam. Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@rl-producties.com.

Door: Silva Honig. Foto: Ewien van Bergeijk