Nieuwsbrief 250 staat in de steigers. Feest!

Om en nabij exact 12:00 uur vrijdagmiddag poppen de kurken, als we de Orkaan-Nieuwsbrief nummertje 250 vanuit de digitale brievenbus de wereld inschieten. Champagne! *

2015, op zaterdag 28 november, stuurden we de eerste brief naar zesentwintig geïnteresseerden. Het exemplaar van vandaag zal bij negenentwintighonderdvijfenveertig mensen afgeleverd worden, waarvan meer dan 70% hem opent.

Die 70% is natuurlijk 30% te weinig, maar… dat percentage schijnt torenhoog boven de landelijke nieuwsbrief-resultaten uit te stijgen. Waarvan akte! De waardering voor de inhoud wisselt, maar vooralsnog verslaan de ‘duimpjes omhoog’ de ‘duimpjes omlaag’ vet.

Een vast format hebben we niet. Wel plaatsen we altijd de uitgaansagenda, de column(s), best gelezen stukken, en doorgaans ook wat rubrieken en Zaanse Minuutjes film.

Schrijf je ook (Gratis! Gratis!) in, en voorzie ons af en toe van een duimpje.

Blij

Het aantal bezoeken van De Orkaan, sinds 2014, is de 12.553.072 gepasseerd (meer dan twaalfeneenhalfmiljoen!). Op Twitter hebben we 4380 volgers, via Facebook 7675, de filmpjes van het YouTube kanaal werden 727.871 keer bekeken en de nieuwsbrief groeide in 250 nummers van 26 naar 2945 leden, o ja, ook hebben we 911 volgers op Instagram, en dan hebben we het nog niet eens over De Orkaan Junior! Met elke lezer/kijker/tipgever zijn we blij. We doen het bij voorkeur samen.

*Het zal wel weer om Jip & Janneke Bubbelsap van de HEMA te gaan…

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Winnie de Wit

  Hieperdepiep hoera!
  Naast felicitaties voor kanjers Piet en Merel- voor dit fantastische resultaat – zou ik ook de lezers van De Orkaan een pluim op de hoed willen steken.
  Want je kunt uit deze cijfers wel concluderen dat veel Zaankanters nieuwsgierig en betrokken zijn!
  En dat voelt goed 🙂

 • Wendy Kind

  Mooie cijfers, Merel en Piet. Goed werk. Belangrijk ook! En hier ook een dankjewel aan alle andere medewerkers die van De Orkaan een gevarieerde en interessante en gezellige nieuwssite maken. Champagne (echte)!

 • Nou van harte hoor. Op naar de 500!!

 • Mark Veneman

  Gefeliciteerd met de 250e nieuwsbrief! Altijd leuk en interessant om te lezen en zo nu en dan eens op te reageren. Dat er nog vele nieuwsbrieven mogen volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *