NS: Lekker vroeg!

Een appel, een Metro, een plak ontbijtkoek, een havermoutreep en een complimentje van hippe jongens in NS-tenue!

Je bent nu helaas al te laat, maar als je voor 7:30 uur ‘lekker vroeg!’ de trein had genomen, dan had jij ook zo’n motiverend tasje gekregen!

Morgen dus lekker een paar uur te vroeg naar je werk of naar school om de buit binnen te slepen!

Met dank aan vroege vogel Bas Sommeijer (wij draaien ons nog één keertje om).

Deel dit artikel:

10 reacties

 • paladijn

  Waar gaat dit over???

  • Bruce

   Lijkt mij vrij duidelijk; de NS probeert mensen over te halen buiten de topdrukte in de spits te reizen, en dus bijv. al voor 7:30 de trein te nemen. In het nieuws was al dat de NS overwoog binnen de spits ook een soort van ‘dal’ tarief in te voeren buiten de allerdrukste tijden. Maar voor nu gaan ze blijkbaar in ieder geval al op deze manier het extra vroeg treinen positief onder de aandacht brengen.

   Is overigens bekend of dit alleen op Zaandam is? Want de ‘echte’ drukte zit hem vaak in de sprinters die Koog aan de Zaan en Zaandijk Zaanse Schans aandoen – is op die stations ook een goodie bag te krijgen?

 • Marcin

  Neem altijd de trein van 6:21 uur van Zaandam naar Schiphol. Nog nooit iemand van de NS gezien!?

  • Bas Sommeijer

   ze stonden er vanaf 6:25 dus je neemt iets te vroeg de trein 🙂

   • Bruce

    De ochtendspits begint volgens de NS ook om 6:30 – indien je voor 6:30 incheckt, kun je met een dal abonnement ook dus met 40% korting reizen. De ochtendspits duurt volgens de NS van 6:30 tot 9:00. De huidige campagne probeert spitsreizigers te spreiden – omdat bijna iedereen tussen 7:30 en 8:30 reist. Zij proberen dus mensen aan te moedigen tussen 6:30 en 7:30 te reizen – ik gok dat er in dat uur tasjes zijn uitgedeeld.

 • Vandaar dat ik vanochtend op weg naar de pont al die rotzooi (tasjes, appels, verpakkingen e.d.) op het fietspad langs het station aantrof…

 • siem

  dus 4!! minuten eerder inchecken en je mag gewoon in de dure spits reizen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *