Oktober: klassiek in Bullekerk en Vermaning

In de Bullekerk en de Zaandamse Vermaning zijn in oktober drie klassieke optredens, georganiseerd door Nieuwe Huys Concerten.

Twee maal het befaamde Orkest van de 18de Eeuw (gratis in Bullekerk – wel gul geven bij collecte na afloop natuurlijk) en een pianoconcert in de Vermaning.

Op 4 oktober in de Bullekerk het Orkest 18de Eeuw, Cappella Amsterdam, o.l.v. Daniël Reuss met Ludwig van Beethoven’s Missa Solemnis 20.00. vrij entree, collecte na afloop (graag reserveren).

Op 9 oktober in de Vermaning, Westzijde 80: Daniël Kramer piano met werken van Claude Debussy (Images II, Estampes, Suite Bergamasque, Préludes II). Entree €15 / €12. (foto onder)

Op 22 oktober in de Bullekerk opnieuw het Orkest van 18de Eeuw met solisten en dirigent Kenneth Montgomery. Werken van o.a. Haydn, Brahms: cello-concerten, dubbelconcert. Westzijde 75, vrij entree, collecte na afloop, graag reserveren.

danie%cc%88l-kramer

Deel dit artikel:

4 reacties op Oktober: klassiek in Bullekerk en Vermaning

  1. Jan Schoen schreef:

    Unieke concerten in de Bullekerk. Prachtig initiatief van Nieuwe Huys Concerten. Het gebeurt niet vaak dat in de Zaanstreek zo’n gerenommeerd orkest te horen en te zien is. Grijp uw kans!

  2. Herman Aartsen schreef:

    De vermaning in Zaandam heeft een naam, nl. Het Nieuwe Huys. Daar is de concertserie naar vernoemd. Derhalve dient vermaning niet met een kapitaal worden geschreven, maar gewoon in onderkast.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.