Ontroerend Goed in Wilhelminapark (Persbericht 1:1)

Normaal gesproken worden we niet warm van het 1:1 copy/paste plaatsen van persberichten. Daar zijn diverse collega’s (m/v) veel beter in dan wij.

Maar op elke regel is een uitzondering. En dit persbericht is die uitzondering.

Zo’n foto moeten we gewoon wel plaatsen, en dan is het concert ook nog eens in het mooiste park van de Zaanstreek: het Wilhelminapark in Wormerveer.


OPTREDEN ONTROEREND GOED KOOR IN HET WILHELMINPARK IN WORMERVEER

Op zaterdag 31 augustus a.s. verzorgt het Ontroerend Goed Koor uit Wormerveer een optreden in het Wilhelminapark, Wandelweg 53, in Wormerveer. Het begint om 14.30 uur en zal om ca. 16.30 zijn afgelopen.

Het Ontroerend Goed Koor is een gemengd koor en telt 90 enthousiaste koorleden en treedt regelmatig op in verzorgingshuizen en korenfestivals. Het koor wordt muzikaal begeleid door drie professionele accordeonisten en staat onder leiding van een enthousiaste en ervaren dirigente. Tijdens het meezingfestival op 4 juli jl. in Monnickendam heeft het koor de eerste prijs gewonnen voor het “goeiste koor”. Het koor heeft een uitgebreid repertoire aan levensliederen, een aantal ervan zullen zij deze middag ten gehore brengen.

Genoeg redenen dus om deze middag naar het Wilhelminapark te gaan!


Hieronder nogmaals die prachtfoto, wie op de neus van de middelste accordeoniste klikt, ziet die twee keer zo groot worden (de neus EN de foto!).

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *