Rust, reinheid en regelmaat. 

De Orkaan vervult een wezenlijke journalistieke taak in de Zaanstreek. Maar er komen steeds meer zaken op ons af die aandacht vragen, waardoor we ons niet altijd meer puur kunnen richten op het maken van interessante nieuwsberichten. Wij vormen een journalistiek platform, en dat willen we zo houden. Wij zoeken iemand die ons daarbij helpt. 

We hebben gebrainstormd over een vacaturetekst. Er werd daarbij een hoop geroepen. We hoorden iets van een organisatorische duizendpoot, of ook poot, maar dan schaap met vijf stuks, die speld in de hooiberg, een hands-on teamplayer (maar dat klonk niet Zaans genoeg) en de rest van de storm sneuvelde omdat er niemand was die de ballonnetjes kon laten landen. Dat is dus het euvel. 

We zoeken iemand die ervoor zorgt dat de krachten die De Orkaan dagelijks vullen worden geholpen. Door orde te scheppen. Door mail te beantwoorden en daarbij in te schatten wat door moet naar wie, adverteerders te woord te staan, de agenda bij te houden, de koelkast te vullen, te zorgen voor een oog in de orkaan. Kalmte kan ons redden en jij kan daarvoor zorgen. 

Voor nu zoeken we je voor 16 uur per week. Maar als jij jezelf echt onmisbaar blijkt te kunnen maken, dan kan dat aantal uren groeien. We hebben geen specifieke eisen/voorkeur in de zin van leeftijd, geslacht, afkomst of (haar)kleur. Wel is het belangrijk dat je een duidelijke relatie hebt met De Zaanstreek en dat je gevoel hebt voor -het belang van- lokale journalistiek. 

Wat we bieden? Een chaotisch team. Een warm hok aan de Zaan (waar we met een drie-maanden-opzegtermijn uitgezet kunnen worden), en een salaris dat marktconform heet te zijn. 

Mail ons! info@deorkaan.nl