Orkaan zoekt kracht! Presentator & Podcastmaker

De Orkaan is op zoek naar jou! Dat wil zeggen als je hart hebt voor nieuws, thuis bent aan de Zaan, weet hoe je podcasts moet maken, initiatief neemt en samen kan werken met een redactie die, hoewel best vriendelijk, niet altijd even attent en/of complimenteus is. 

Wie zijn wij? 

‘De Orkaan is een veelgeprezen Zaans medium dat het brengen van nieuws & ouds binnen de kortste keren naar een hemelhoog niveau heeft weten te trekken. Het is verfrissend en het doet ertoe: hard waar het moet, zacht waar het kan!’ *

We trekken maandelijks zo’n 250.000 unieke bezoekers (vaak zelfs meer, maar we scheppen niet graag op), vlijen, verbinden, maken bij voorkeur vrienden, maar zijn niet allergisch voor tenen om op te trappen. 

Wat is het probleem? 

Probleem… probleem… we denken graag in oplossingen. Er zijn verschrikkelijk veel Zaanse verhalen te vertellen. Dat kan in woord, beeld en op ’t oor. Voor al die takken van sport hebben we ruimte, maar we merken dat onze podcaststudio te vaak stilstaat. 

Wat is de oplossing?

Jij! Jij! Ja, jij! Als je kan laten zien dat je snel, creatief, sociaal vaardig, talig, beeldig, orkanig, geinig en nieuwsgierig bent. Als je nieuws boeiend brengt, geschiedenis pratend wakker kust, een gast met oprechte interesse interviewt, dan willen we je graag ontmoeten. 

Waarom bij De Orkaan? 

Waarom niet? We hebben heerlijke koffie en ook bier. En een leuke podcastzolder op een fijne plek in het centrum van Zaandam aan het water. Je krijgt veel vrijheid om met de hulp van messcherpe redacteurs mooie verhalen te maken. Bij ons kan je slijpen aan je talent en je krijgt er nog geld voor ook! De tijden staan niet vast, en over de hoeveelheid uren kunnen we praten. 

Wil jij kennismaken? Mail dan naar redactie@deorkaan.nl t.a.v. Piet en/of Merel (PS: Let niet op de troep).  

* Deze quote komt uit de koker van de Orkaan-redactie 


Ook Orkaankracht worden?

In het bovenstaande stuk zoeken we specifiek iemand voor onze podcast-poot. Maar we staan open voor iedereen die een bijdrage kan leveren aan het brengen van Zaanse nieuws.

Deel dit artikel:

Een reactie

  • Edward Heijn

    Het is dan heel jammer te noemen dat ik er de goeie apparatuur niet voor bezit om te presenteren en een podcast te maken, maar ik zou zeker met medewerking van de juiste personen daar zeker een mooie aanvulling op kunnen maken..op een oversteek per voetveer van de Zaanse schans af, waar vandaan de draaiende molens het volk wenken of weg wuiven van of naar de Zaanse schans, om zo de verlenging van het openbare openluchtmuseum te bewonderen, er staan nog net niet genoeg molens in Zaandijk zelf. Maar de oudere houtbouw huisjes nodigen zeker uit om bekeken te worden, van afstand wel te verstaan, want soms staan de toeristen naar binnen te kijken of de bedstedes nog beslapen zijn, blij dat mocht dat zo zijn, dat je dan de deurtjes even kunt dichttrekken , en zo je siësta even te verlengen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *