Heel soms plaatsten we een persbericht één op één. De meeste keren dat we dat doen staan we vierkant achter de inhoud, in dit geval is het pure luiheid. 

Het bericht van KZ is prima geschreven, de inhoud is het vermelden waard, maar we hadden geen zin om er zelf iets creatiefs mee te doen. 

Persbericht 1:1 dus…

Persbericht van KZ/Hiltex over een nieuwe voorzitter.

Corrie Noom is kandidaat om de aftredende Alfred Ankum op te volgen als voorzitter van korfbalvereniging KZ / Hiltex. Indien de leden tijdens de algemene ledenvergadering van 26 juni instemmen met haar voordracht, dan zal zij met ingang van 1 juli a.s. in functie treden.

Corrie Noom is in de Zaanstreek een bekende naam, onder andere door haar twee perioden als wethouder van de gemeente Zaanstad en enkele andere maatschappelijke functies die zij als vrijwilliger bekleedt. Corrie Noom kent KZ goed omdat haar zoons en nu haar kleinzoon bij de club spelen/speelden.Alfred Ankum is erg blij met de kandidatuur van Noom: “Ik denk dat we in Corrie een zeer ervaren bestuurder krijgen met een groot netwerk in de Zaanstreek en met kennis van zowel het middelbaar onderwijs als het sociale domein, twee terreinen waar de komende periode grote kansen op nieuwe samenwerking liggen voor de club. Tegelijkertijd zal zij borg staan voor de goede kwaliteit van de organisatie die we al jaren hebben binnen onze club.”

Corrie Noom zelf is vol enthousiasme over haar nieuwe vrijwilligersfunctie: “KZ is een vereniging waar veel mensen met plezier sporten en waar veel vrijwilligers ervoor zorg dragen dat topsport en breedtesport kunnen worden beoefend. Alfred Ankum en met hem vele anderen hebben ervoor gezorgd dat er een professionele organisatie staat. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om dat te kunnen voortzetten en uitbouwen.”

Op de foto van Wendrich Foto, KZ kids op de banken (2015).