Een gouden persbericht dat een plek verdient op deze site. In 1967, op 9 september, opende minister Marga Klompé de sporthal in Wormer. Reden voor een feest dat ’t dorp op z’n grondvesten laat schudden!

Met onder meer (radiografische) vliegtuigen, een volleybal experience, een verkiezing van ‘de grootste sporter’, hoogwaardigheidsbekleders… een knalfeest met het karakter van een reünie.

We plaatsen het persbericht 1:1

De minister arriveert…

50 jaar sporthal Wormer en Het Heinen Huis

Aankomende zaterdag 9 september bestaat de sporthal Wormer en Het Heinen Huis 50 jaar. Een mooie prestatie en een jubileum. We organiseren deze dag overdag allerlei sportclinics met volleybal, voetbal, voetbalschool, badminton, tennis, turnen, free run, judo, bowls etc………..  Je kunt een sportbattle (kind en ouder) aangaan door middel van een battlekaart. Er vallen diverse lidmaatschappen te winnen van diverse verenigingen en het zwembad.

In de avond is er een reünie gepland. Iedereen die op wat voor manier ook een band heeft met de sporthal is welkom. En dat zijn er nogal wat de afgelopen 50 jaar! Denk aan hoogtepunten bij het volleyballen van VCW of het roemruchte verleden met het zaalvoetballen. Teams als Hand Boys, Heine Boys, Bloemensteegje etc…….. Of het korfbal van Groen Geel voordat het eigen complex er was. En meer tegenwoordig Kondo Budyang….. En alles er tussenin…….

Aan het begin van de avond is er een demonstratiewedstrijd van oud-VCW (1e divisie landelijk) van weleer tegen de toppers van nu. Ook is er de bekendmaking van de grootste sporter uit de 50 jarige sporthistorie van de sporthal door wethouder Kees van Waaijen.

De man uiterst links MOET een Heinen zijn! Hij lijkt precies op Herman Heinen de huidige beheerder!

Kortom komt allen!
Sporthal Wormer / Het Heinen Huis
Spatterstraat 21 Wormer