Persbericht 1:1 geplaatst… Overdriver Toernooi

We hebben er weer eentje. Een 1:1-doorplaatsing van een persbericht.

We doen het sporadisch en alleen met een goede reden. In dit geval wel twee: prachtfoto en het is vakantie (dus al dat redigeren, nabellen, checken, dubbelchecken en controleren laten we achterweg).


 LTVZ maakt zich op voor zomertoernooi

Ook dit jaar organiseert tennisvereniging LTVZ haar open Overdriver tennistoernooi. De toernooicommissie is druk bezig met de laatste voorbereidingen en nodigt graag alle tennissers uit zich in te schrijven. Het toernooi wordt gespeeld van 5 t/m 13 augustus en staat in het teken van zomerse sferen. Doet u ook mee?

Er wordt gespeeld in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7 en 8 in de mix, dubbel en single. Het enkelspel wordt gespeeld op basis van actuele rating. Voor wie nog nooit een tennistoernooi heeft gespeeld maar het graag eens wil ervaren, is dit een unieke kans om het uit te proberen! De toernooicommissie helpt u ook graag op weg met alle vragen over het spelen van een tennistoernooi, van inschrijving tot toernooi etiquette! Neemt u bij vragen contact op met Marjoleine van den Broek, 06- 30685181.

Wacht niet met inschrijven voor dit prachtige zomertoernooi, maar ga meteen naar toernooi.nl voor inschrijving.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *