Hebben wij je al eens laten weten dat we er niet van houden om persberichten zomaar op te nemen? Het is makkelijk om een aangeleverde tekst te kopiëren en te plakken en zelfs je eigen naam eronder te zetten, maar dat is niet ons kopje thee. 

Toch zijn er soms berichten waarvan we vinden dat ’t kan of moet. We kregen een mail over het gratis juridisch advies dat je kan vragen bij Wijkcentrum Dirk Prins. Om blij van te worden. Niet om het feit dat het erg nodig is, maar wel omdat het er is.

We plaatsen het bericht 1:1


Gratis juridisch advies

Zaandam – Juridische vragen of problemen? Kom langs op het gratis spreekuur van Advocatenkantoor Marquis bij Wijkcentrum Dirk Prins!

Hulp bij onder andere echtscheiding, huurproblemen, arbeidsconflict, schadevergoeding of geschil met de buren. Er kan in veel talen worden bijgestaan, waaronder Engels, Turks, Arabisch, Koerdisch, Farsi en Pools.

Het spreekuur is er op woensdagen van 09.30 – 13.30 uur. Om wachten te voorkomen alleen op afspraak. Hiervoor uiterlijk de dinsdag tevoren voor 12.00 uur bellen met nummer O650445878 (Marja). Locatie: Wijkcentrum Dirk Prins, A.G. Verbeekstraat 35, Zaandam. 

Door: Merel Kan, persbericht Dirk Prins