Persbericht 1:1 Online ontmoeten bij Bind

Bovenste beste, liefste Orkaan*,

Cultureel ontmoetingscentrum Bind is dicht en we missen de gesprekken. Helemaal nu het lijkt alsof iedereen tegenover elkaar staat. Daarom willen we de dialoog online aanzwengelen. Is er misschien een plekje voor het persbericht hieronder?

Met welgemeende groet en warme kussen, Bas Kinsbergen

Tsja… wie kan zo’n persbericht weigeren? Wij niet!

Persbericht 1:1

Online ontmoetingen voor energie en inspiratie

‘Best spannend, maar wel heel leuk!’ is één van de reacties na een online ontmoeting bij Bind op het Hembrug. Het is ook echt anders dan de verplichte zoomsessies met je collega’s. De online gesprekken bij Bind zijn persoonlijker, vaak ontmoet je nieuwe mensen en je bent even uit je eigen bubbel. Jij kunt ook meedoen!

In deze tijd is het lastig om nieuwe ontmoetingen en mooie gesprekken te hebben. Terwijl de ontwikkelingen in de wereld schreeuwen om een beetje verbondenheid. Door de lockdown mis je het perspectief van de ander en kun je je verliezen  in je eigen bubbel. Dat kan leiden tot piekeren, somberheid of futloosheid. Mensen hebben nou eenmaal de energie en inspiratie nodig van andere mensen. 

Online gesprekken

Laten we elkaar daarom vaker ontmoeten. Online, veilig in het comfort van je eigen huis. Bind organiseert deze ontmoetingen via Zoom, een programma waarmee je via internet kunt videobellen. Het enige wat je nodig hebt is internet en een computer, telefoon of tablet met camera. Na inloggen heet een gespreksleider je welkom en kan het gesprek beginnen. 

Onderwerpen en gesprekspartners

We zijn heel benieuwd wat jou bezighoudt en wie jij wilt ontmoeten. Laat het ons weten, dan zoeken wij verbindingen. Mail naar dialoog@bijbind.nl.
De volgende gesprekken staan al gepland: Dinsdag 2 feb 19:30 – onderwerp: EenzaamheidDinsdag 16 feb 19:30 – onderwerp: VaccinerenDinsdag 2 maart 19:30 – onderwerp: Thuis(gevoel)Meld je aan via facebook.com/bijbind of www.bijbind.nl.

Bind

De huiskamer van Bind op het Hembrug is een cultureel ontmoetingscentrum in een transformatorhuisje. Van nature een plek voor ontmoetingen en gesprekken voor en door een zeer gevarieerd publiek. 

Zaanstad in Dialoog

Zaanstad in Dialoog stimuleert betekenisvolle gesprekken tussen Zaankanters met verschillende achtergronden over voor hen belangrijke thema’s. Gesprekken vanuit oprechte nieuwsgierigheid en waardering. Met als doel begrip, verbinding en verdieping. Voor de gesprekken bij Bind zorgt deze organisatie voor geschikte gespreksleiders.

*Eigenlijk stond er alleen maar Beste, (zonder warme aanhef en dito kussen) in de mail van Bas. Maar een beetje positief fantaseren Kwan geen kwaad in deze roerige tijd.

Deel dit artikel:

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *