Wie De Orkaan leest weet dat we niet dol zijn op kopieer- en plakwerk. Toch maken we nu en dan een uitzondering voor bijvoorbeeld perfecte persberichten, sympathieke mails of als onze gespecialiseerde rolhockey-verslaggever even geen tijd heeft.

Dat laatste was toevallig vandaag het geval. Daarom dit persbericht 1:1


Rolhockey-topper in Zaandam 

Aanstaande zaterdag 1 oktober 2022 speelt ZRC tegen de rivaal VRC uit Valkenswaard. De wedstrijd begint om 19.00 uur in Sporthal de Struyck aan de Oostzijde 132 te Zaandam. De toegang is gratis. 

ZRC staat met nog 2 wedstrijden te gaan op een gedeelde 1e plaats in de competitie met de directe tegenstander VRC en het Belgische Mordern uit Antwerpen. Alle drie de ploegen hebben in de competitie één wedstrijd verloren. De onderlinge wedstrijden tussen ZRC en VRC zijn beslissend. Zaterdag is de eerste wedstrijd van dit seizoen tussen beide rivalen. VRC is de regerend landskampioen en heeft een groot aantal Internationals in de ploeg van zowel Nederland als Duitsland. ZRC heeft zich de laatste jaren weten te versterken met een groot aantal buitenlandse spelers uit respectievelijk Spanje-Italië-Colombia en Egypte. Het gaat daarbij om spelers die vanwege hun werk in de omgeving van Amsterdam wonen en graag nog op niveau Rolhockey willen spelen.

Het team van ZRC bestaat uit de navolgende spelers: Staand van links naar rechts- Orgui Mascaro Gallego-Fabian Contreras-Randy van den Dongen-Jimmy Swinkels-Coach Manuel Domingos. Gehurkt van links naar rechts: Antonio Bonotto-Hugo Lluelles Martinez-Indy Weise-Jim Verharen-Carles Archelich en Enric Rodriguez Campreciós.  

Einde bericht