Zelden krijgen we in onze Orkaanbrievenbus zo’n professioneel persbericht. Alles staat erin volgens het boekje, begeleid door mooie foto’s.

En dat nog wel van een amateurvoetbalvereniging!

Dit, en een oranje/zwart verleden dat wij met de Zaandamse Christelijke Football Club delen, deed ons besluiten het bericht geheel intact, 1:1 te plaatsen op deze plek. Komt ie:

Persbericht 1:1

ZCFC presenteert selectie in nieuw tenue

PERSBERICHT – Wijdewormer, 8 september 2018. – Met ingang van het nieuwe seizoen zal het Thermo4U logo op het tenue van de selectie van ZCFC te bewonderen zijn. Als onderdeel van de 3-jarige overeenkomst zullen daarnaast alle 45 spelers van het eerste en tweede elftal door middel van speciale thermobeelden gescand worden op toekomstige en bestaande blessures. Thermo4U kan door middel van een speciale camera (dreigende) overbelasting van het lichaam waarnemen om zo blessures te voorkomen. Dit concept is uniek in Nederland en is al ingezet voor o.a. het eerste team van AZ, FC Marlène (eredivisie zaalvoetbal), KZ (eredivisie korfbal) en voor profvoetballer Anwar El Ghazi (Aston Villa /OSC Lille en ex-Ajax).

Martijn Jonker, duo-voorzitter ZCFC:

“Wij zijn uiteraard zeer verheugd met deze unieke samenwerking. Dit geeft een een enorme impuls aan onze sportieve ambities voor de komende jaren. Daarnaast zal Thermo4U niet alleen haar diensten voor de selectie, maar voor alle leden van ZCFC aanbieden, zodat iedereen optimaal en blessurevrij kan voetballen.”

Nieuwe selectie, nieuw tenue
Als gevolg van de nieuwe sponsorovereenkomst is de selectie voorzien van een nieuw tenue waarin ook de andere hoofdsponsors –de vrienden van ZCFC-, een prominente plaats op het tenue hebben gekregen (Klaas Vis AssurantiënOM BouwgroepMario KooiSKEG en Van Dalsem Elektrotechniek).

Dirk Slootwegduo-voorzitter ZCFC:

“De afgelopen jaren zijn wij druk aan het bouwen geweest aan een financieel en sportief goede toekomst voor ZCFC. Inmiddels borrelt en bruist het hier weer bij zowel de jeugd als de senioren. De selectie hebben wij voor dit jaar met maar liefst 22 nieuwe spelers kunnen uitbreiden. Een kwalitatief en kwantitatief unicum in ons bestaan.”

Over Thermo4U
Thermo4U is een onderdeel van Sports Performance en heeft een tweetal vestigingen; In Koog aan de Zaan (Topsportcentrum De Koog) en in Alkmaar in het AZ Stadion. Sports Performance specialiseert zich in het geven van performance training, fysiotherapie en personal training. Voor meer informatie: www.sportsperformancenederland.nl