Man gewond na val van hoogte bij Bunge Loders Croklaan

Woensdagmiddag – 26 juli – is omstreeks 14.15 uur een man van 4 á 5 meter hoogte gevallen op het terrein van Bunge Loders Croklaan in Wormerveer.*

De hulpdiensten kwamen met meerdere politieauto’s, twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De traumahelikopter is geland op het terrein van Bunge Loders Croklaan en het Mobiel Medisch Team (MMT) heeft de ambulancemedewerkers geholpen. Het slachtoffer is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Op het moment dat de ambulance richting het ziekenhuis wilde vertrekken stonden er meerdere vrachtwagens langs de weg, omdat zij door het ongeval het terrein niet op mochten rijden. Eén van de vrachtwagens wilde wegrijden en blokkeerde daarmee de weg. De ambulance kon er niet langs en dit zorgde voor enkele minuten vertraging. De vrachtwagen moest met spoed worden verplaatst, zodat het slachtoffer snel naar het ziekenhuis gebracht kon worden.

Over de oorzaak van de val en de toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Bijdrage door Michel Schermer. * In de informatie die de politie ons verstrekte was het niet duidelijk wie er gevallen was. NH Nieuws meldt op basis van de getuigenis van een persfotograaf dat het om een man ging die werkzaamheden verrichte bij het Wormerveerse bedrijf.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *