Pipoos weg uit Rozenhof

Hobbywinkel Pipoos is van het winkelcentrum het Rozenhof in Zaandam verhuisd naar de Gedempte Gracht 18, het pand waar tijdelijk de KPN-winkel in zat.

De winkel in het Rozenhof staat leeg, er is geen activiteit van een nieuwe huurder te bespeuren.

Pipoos zat al lange tijd in het Rozenhof, eerst op het ’tweede’ stuk richting Rozengracht. Later verhuisde de winkel naar het begin van de winkelgalerij.

De KPN-winkel is weer terug op haar oude stek: de voormalige synagoge aan de Gedempte Gracht 40, waarvan het interieur is gerenoveerd en nu ook weer zichtbaar is voor de bezoeker.

Boven (en helemaal onder) de nieuwe winkel, hieronder de aankondiging van de verhuizing op het raam in het Rozenhof.

pipoos verhuizen

pipoos gedempte gracht maart 2020 orkaan

Deel dit artikel:

2 reacties

  • T.Lameijer

    Heb het al eerder vermeld. Als het Rozenhof van een particuliere eigenaar was, waren de huren allang verlaagd en was er geen leegstand. Zolang dit soort panden van beleggingsfondsen of pensioenfondsen zijn hou je leegstand. Het raakt directeuren van dit soort bedrijven niet in hun eigen portemonnee en daarom is er geen reden om het te veranderen. Halveer de huren maar eens en kijk wat er gebeurt.

    • De Orkaan

      Er zit helemaal geen ‘pensioenfonds’ of ‘beleggingsfonds’ van een niet-particuliere eigenaar achter. Het winkelcentrum is eigendom van Real Green Estate uit Alphen a/d Rijn, een beleggingsbedrijf van de texiel-familie Zeeman. Zo particulier als maar kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *