Roya gevaccineerd!

Vanmiddag ontvingen we van de woordvoerder van de burgemeester het bericht dat Roya, de vrouw van burgemeester Jan Hamming, haar eerste vaccinatie kreeg in Topsportcentrum De Koog. 

De burgemeester ondersteunde haar en kreeg zelf ook zijn eerste dosis. 

Op de foto van Pascal Fielmich is zichtbaar dat de corona-gezichtsbeharing van de burgemeester zich niet langer in toom laat houden door een mondkapje. De prik komt dus geen moment te vroeg!

De foto boven is ook gemaakt door Pascal Fielmich.

Deel dit artikel:

4 reacties

 • Willem Croese

  Dat de burgemeester zich laat fotograferen tijdens de vaccinatie is helemaal te volgen omdat andere mensen aangespoord kunnen worden om ook te vaccineren. Echter er is een grote maar, want degenen die gevaccineerd worden mogen geen foto´s of zogenaamde selfies maken. En de suggestie op bovenstaande plaatjes dat je samen met jouw partner gezellig gaat vaccineren is ook geen werkelijkheid. Deze informatie komt uit betrouwbare bron. Maar onze burrie moet weer pronken met zijn meissie en dat tegen de GGD-spelregels in. Bizar!

 • Mari de Boer

  Fijn dat onze burgemeesters zijn gevaccineerd.
  Nu kan ik rustig slapen.

 • Jan .Witbraad

  Wie heeft Pascal Fielmich toestemming verleent om daar te fotograferen, de locatie is volgehangen met borden waarop staat dat dit niet mag.
  Wat is de reden hiervoor, denkt de woordvoerder dat dit een LECH momentje was en dus gedeeld diende te worden met ons gewone stervelingen, die daarop en masse richting Topsportcentrum spoeden.
  Valt me tegen van Jantje

 • Dick Marinus Sr

  Quod licet Iovi non licet bovi….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *