Schutting weg: Zaanse huisjes onthuld

De schutting voor de vijf nieuwe winkelpanden op het Stadhuisplein is weg.

Op 1 juni krijgen de eerste gebruikers de sleutel. Behalve broodjeszaak Subway en Wonder’s To Go komen Bolke’s Lifestyle en Hooghuys Olie & Azijn in de panden.

Voor Hooghuys Olie & Azijn uit Assendelft wordt het de eerste fysieke winkel van henzelf, nu zijn producten online en bij De Keuken In in Assendelft en bij Aan Tafel in Beverwijk te koop.

Bolke’s Lifestyle (woonaccessoires en cadeaus) is nu gevestigd aan de Westzijde (hoek Frans Halsstraat, naast snackbar Bolke de Beer), de winkel verhuist naar het Stadhuisplein.

Met een mogelijke verhuurder van het vijfde winkeltje is de gemeente nog in overleg. Aangezien er afgesproken is dat er maximaal twee horecazaken in de panden mogen komen, kan dit dus geen horeca meer zijn na Subway en Wonder’s.

zaanse huisjes

 

Deel dit artikel:

8 reacties op Schutting weg: Zaanse huisjes onthuld

 1. zaankantje schreef:

  Erg mooi! Zo zou de hele Gedempte Gracht moeten woorden. Vooral dat er gekozen is voor laagbouw maakt het knusser.

 2. G Heijne schreef:

  mooi, ja dit is echt mooi..nog een winkeltje niet verhuurd, ik zeg zaanse streek produkten

  • Remon Brinkhuis schreef:

   Voor de zaanse streek producten hebben wij reeds een deel van in ons assortiment opgenomen, u mag dan denken aan de zaanse sambal, het rookzout van het Saense rookhuis, en misschien nog wel meer ;o)

 3. Conform planning krijgen wij 1 juni de sleutel. Wij hebben nog niet gehoord dat die datum niet gehaald gaat worden. Als alles goed gaat opent HoogHuys delicatessen in juli haar deuren. Dus niet zoals het artikel zegt, in augustus.

  • De Orkaan schreef:

   De informatie over augustus komt van de Facebook-pagina van Bolke’s, kennelijk klopt dat niet helemaal. We passen het aan.

 4. René schreef:

  *accessoires

 5. aurora schreef:

  Ik hoop dat starbucks er komt! Dat is zo heerlijk.

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *