Score Zaandam vandaag definitief dicht

Deze winkel gaat weg’, ‘Leegverkoop’, ‘Op = Op’, en 50% korting. In juni van dit jaar werd winkelketen Score met daarbij het eigen jeansmerk Chasin’ failliet verklaard. Meer dan veertig filialen kwamen daarmee op de tocht te staan en de curator zocht hard naar een kandidaat die brood zag in een doorstart. 

Dit is voor Score niet gelukt. Voor Chasin’ meldde zich een nieuwe investeerder de JOG Group.

Vandaag wordt het pand aan de Gedempte Gracht leeggehaald. De voorraad die er nog is wordt naar Alkmaar gebracht waar de rest verkocht zal worden.

Door: Merel Kan, foto’s Silva Honig

Deel dit artikel:

6 reacties

 • tja jammer maar gaat een allerdaags beeld worden op de gedemtegracht leegstand van winkels de economie is tot stilstand gekomen en de huur is ook veel te duur de realiteit zegt genoeg

 • Willy Andriol

  Vervelend voor de medewerkers. Zij zullen direct door kunnen stromen naar een andere werkgever. Ik ben van een andere generatie. Koop naar behoefte. Prijsvechters zullen het niet redden denk ik. Big Bazaar is daar een voorbeeld van. Zie leuke initiatieven in steden zoals Utrecht waar winkels worden omgebouwd tot woningen. Van ruilen komt huilen. Tijd verloren is geld verloren.

 • Ted Groentjes

  Misschien handig om van elke winkel die weggaat er woningen van te maken. Dat help een beetje aan het woningtekort.

  • Als je van elke winkel woningen maakt is die winkel ruimte voor altijd weg en als je dit beleid maar lang genoeg volhoud door van elke leegstaande winkels woningen te maken hou je geen winkelstraten meer over.
   (zie wat er met de Zuiddijk gebeurd)

   Hier komt vanzelf wel weer iets anders

   • Bep Hogendorp

    Eens Erik. In Amsterdam Oost heb je ook een paar straten waar de beneden laag helemaal is omgevormd tot woningen. Maakt er een dood geheel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *