Sint ❤️ de krantenbezorger

‘Beste krantenbezorger! Altijd de krant op tijd in de bus, dat is toch zeker een zware klus. Je trotseert regen, wind en kou. Daarom van Sint een kadootje voor jou.’

Vanmorgen was het extra fijn ontwaken, bij het lezen van het Facebookberichtje dat Anja Oost in de groep De Leúke Krommenieërs plaatste.

Het is vandaag 5 december. De dag van het heerlijk avondje dat is gekomen! Altijd een spannende dag vol reikhalzend verlangen naar de gezelligheid, naar die klop op de deur… Bij Anja was Sinterklaas vannacht echter al langs geweest. Zij schreef:

Ook het werk als krantenbezorger wordt gewaardeerd. Dit zat vannacht tussen de brievenbus. Dank u wel Sinterklaas. Verder wensen wij iedereen een fijne sinterklaas vandaag.

En daar sluiten wij ons bij aan.

Anja Oost

Deel dit artikel:

3 reacties

 • Yvonne Valk

  Wat een lief gebaar, super. Zouden meer mensen kunnen doen.
  Daar ben je aan toe na elke dag nare berichten.

 • Iagnes

  Deze krantenbezorgster deed heel lang onze wijk, ik mis haar nog steeds, geen dag zonder krant, altijd te vroeg, nooit te laat! Ik hoop dat haar wijk, helaas niet meer de onze, haar met kerst lekker gaat verwennen, want dat ik bewondering heb voor al diegenen door weren wind de krant rond brengen, ik heb er heel veel bewondering voor!

 • Willemsen

  Zou de baas van die krantenbezorgster een voorbeeld aan kunnen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *