Sla je slag! ZNSTD veilt dromen!

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Bij ’t Eiland kan je vandaag nog kijken naar de drijvende juweeltjes die de stad rijk is. 

En… als je je droomschip hebt uitgezocht dan kan je tot morgenavond 21:00 uur het hoogste bod uitbrengen.

De Zaanse havendienst ruimt op en Jacob Reitsma legde vast wat van jou – ja, van jou! – kan zijn. Wij zetten er 4 (of 5) voor je in de schijnwerpers.

De Narisa: een machtig grachtengordelbootje. Van binnen afgewerkt met onverwoestbaar polyester in stijlvol oranje:

Dit droomduo zou graag samen een gouden badkuip treffen. Nadat ze jaren langs elkaar hebben geschuurd, is er een stevige band ontstaan. Voor de juiste eigenaar is het een heerlijk stel:

Een halfopen kajuitschip om van te watertanden. Het keukenblok is taylor made en de sierlijke reling toont een knap staaltje vakmanschap uit een ambachtelijke smederij. De fijne strookt duct tape boven het open raam is vanzelfsprekend herbruikbaar:

Eigenlijk voldoen hier twee woorden: ‘Helemaal af!’ Tip: verkoop je woning, en vaar de vrijheid tegemoet op dit drijvende paleis. Dit schip is geheel gestoffeerd, de gordijnen houden de intimiteit binnen en het Hollandse weer buiten. Aan dek vind je een high end vuilcollector inclusief werkende vuilniszak:

Bieden maar! Shop hier!

Deel dit artikel:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *