Sla je slag! ZNSTD veilt dromen!

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! Bij ’t Eiland kan je vandaag nog kijken naar de drijvende juweeltjes die de stad rijk is. 

En… als je je droomschip hebt uitgezocht dan kan je tot morgenavond 21:00 uur het hoogste bod uitbrengen.

De Zaanse havendienst ruimt op en Jacob Reitsma legde vast wat van jou – ja, van jou! – kan zijn. Wij zetten er 4 (of 5) voor je in de schijnwerpers.

De Narisa: een machtig grachtengordelbootje. Van binnen afgewerkt met onverwoestbaar polyester in stijlvol oranje:

Dit droomduo zou graag samen een gouden badkuip treffen. Nadat ze jaren langs elkaar hebben geschuurd, is er een stevige band ontstaan. Voor de juiste eigenaar is het een heerlijk stel:

Een halfopen kajuitschip om van te watertanden. Het keukenblok is taylor made en de sierlijke reling toont een knap staaltje vakmanschap uit een ambachtelijke smederij. De fijne strookt duct tape boven het open raam is vanzelfsprekend herbruikbaar:

Eigenlijk voldoen hier twee woorden: ‘Helemaal af!’ Tip: verkoop je woning, en vaar de vrijheid tegemoet op dit drijvende paleis. Dit schip is geheel gestoffeerd, de gordijnen houden de intimiteit binnen en het Hollandse weer buiten. Aan dek vind je een high end vuilcollector inclusief werkende vuilniszak:

Bieden maar! Shop hier!

Deel dit artikel:

6 reacties op Sla je slag! ZNSTD veilt dromen!

 1. Josefien Gigengack schreef:

  In de Vaart hier in Krommenie liggen ook van die pareltjes. Komen die onder de hamer? Dat zou heel fijn zijn. Je schaamt je nu rot als je langs de kade Krommenie binnen komt rijden, met die rotte kiezen in de vaart.

 2. Epco vd meulen schreef:

  Ik wil een van die schepen wel opknappen, vooral dat bootje met ductape boven het raam, ik maak er wel weer een parel van

 3. Wendy Kind schreef:

  Het is dat De Orkaan het de komende tijd vast nog drukker krijgt, anders had de makelaarsvereniging en de Wehkamp-catalogus nog wel een vacature als verkooptekstschrijver…

 4. Bert Versteeg schreef:

  De gemeente is uitgenast want als ze die bootjes naar een vuilstort brengen moeten ze er dik voor betalen omdat het voornamelijk polyester bootjes zijn en dat wordt beschouwd als chemisch afval en dat kost iets van €150,- per ton

Hier vind je onze regels

Reageren? Ja, graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.