Slapen in het Zaantheater? Doen!

Op 20, 21 en 22 januari is in het Zaantheater de BankGiro Loterij Theaterweekend emt vier verschillende voorstellingen te zien voor € 5 of € 10 per toegangskaart.

Wie de nacht op het podium wil doorbrengen moet daar € 7,50 voor betalen (inclusief ontbijt, yoga en harpmuziek).

Op vrijdagavond 20 januari kan je voor € 10 mee met de NachtParade: “korte voorstellingen en theatrale ontmoetingen op bijzondere plekken waar het publiek normaal nooit komt.” Dat zijn de lift (met dans), het rookhok, de artiestenfoyer, kleedkamers en de orkestbak. De acts zijn van onder meer Frits Lambrechts en Lotte Kuijt, Annemarie Oster en Elsje Scherjon. Daarna dus tukken op het podium.

De voorstellingen:

  • Op zaterdagavond kunnen jongeren in de grote zaal met vrienden of familie voor een tientje genieten van ‘Razend’ (12+), een musical naar het boek van Carry Slee.
  • In de kleine zaal, ook voor € 10, treden tijdens de Comedy Night MC Kiki Schippers, Marco Lopes, Thijs van de Meeberg en De Blonde Jongens & Tim op.
  • Het Groot Niet Te Vermijden speelt zondagmiddag ‘Shave, Rattle and Roll’ (€ 10).
  • In de kleine zaal brengt Oorkaan/Percossa ‘De Gebroeders Kist’ (4-104 jaar), voor € 5 per kaart, een “hilarische, ontroerende en spectaculaire voorstelling.” (foto onder)

Zaterdagmiddag is tijdens het Open Huis elk half uur een gratis backstagerondleiding, waarvan een aantal speciaal voor kinderen. Voor alle bezoekers is er een gratis lot in de Theaterloterij én er zijn lekkere dingen te proeven.

Het BankGiro Loterij Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *